2-RETTERS MENU KR 295 - HVER DAG FRA KL. 17.00 - 19.00
FORRET
Marineret dansk laks, agurk, radiser & syltede sennepsfrø
HOVEDRET
Helleflynder, hvide asparges & Sauce Choron
295
Frokostkort
(mandag - lørdag kl. 11:30 - 15:00)
FROKOSTMENU
Smørrebrød i 3 serveringer
Stegt sild i Champagne
Syltede kvæder - pisket creme fraiche - friterede kapers
Røget dansk laks
Røræg - grillet spinat - purløg
Sprødstegt torsk
Håndpillede rejer - citronmayo - ramsløg
345
ØSTERS
Sentinelle
Irland 6stk. 175//12 stk. 325
Josephine
Frankrig 6 stk. 275//12 stk. 525
Gillardeau Spéciale
France 6 stk 295//12 stk 550
"Selection"
6 stk 275//12 stk 525
CAVIAR
Rogn
30g White sturgeon //425,-
Rossini
Black Label 30 g // 465
Gastro Unika Royal Belgian farm Osietra 30g// 575,-
Serveret med smørristet toast & garniture
MENU
SMØRREBRØD
Stegt sild i Champagne, syltede kvæder, creme fraiche & kapers
125
Fiskedeller, syltede agurker & remoulade
155
Røget dansk laks, røræg, grillet spinat & purløg
175
Sprødstegt torsk, håndpillede rejer, citronmayo & ramsløg
175
FROKOSTRETTER
Marineret dansk laks, agurk, radiser & syltede sennepsfrø
145
Stjerneskud, håndpillede rejer, hvide & grønne asparges, sauce Choron & grillet brioche
295
Bouillabaisse, fisk, blåmuslinger, rouille & crouton
365
Dagens fangst Spørg din tjener
DESSERTER
Oste fra Grand Fromage
165
Vanilje, rabarber & havesyresorbet
145
Madeleines
65
Aftenkort
(Mandag - lørdag kl. 17:00 - 22:00)
4-RETTERS MENU
Marineret dansk laks, agurk, radiser & syltede sennepsfrø
Bronner "Mentelibera" - Azienda Agricola Calalta - Veneto, Italien
Torskeragout, grønne asparges, grillede porrer & vesterhavsostesauce
Chasselas "Les Binerelles" - Domaine Landrat-Guyollot - Pouilly-sur-Loire, France
Helleflynder, fjordrejer, hvide asparges &
Sauce Choron
Roter Veltliner "Ried Steinberg" - Fritsch - Wagram, Østrig
Vanilje, rabarber & havesyresorbet
Brachetto d'Soumah - Soumah - Yarra Valley, Australien
545
Inkl. vinmenu 995
6-RETTERS MENU
Kammusling, blæksprutte, friskost, stikkelsbærkapers & syltede korianderfrø
Savennières "La Saponaire" - Domaine Ogereau - Loire, Frankrig
Marineret dansk laks, agurk, radiser & syltede sennepsfrø
Bronner "Mentelibera" - Azienda Agricola Calalta - Veneto, Italien
Torskeragout, grønne asparges, grillede porrer & vesterhavsostesauce
Chasselas "Les Binerelles" - Domaine Landrat-Guyollot - Pouilly-sur-Loire, Frankrig
Kulmule, jomfruhummer, courgetter & safran sauce
Riesling "Quarzit" - Peter Jakob-Kuhn - Rheingau, Tyskland
Helleflynder, fjordrejer, hvide asparges & Sauce Choron
Roter Veltliner "Ried Steinberg" - Fritsch - Wagram, Østrig
Vanilje, rabarber & havesyresorbet
Brachetto d'Soumah - Soumah - Yarra Valley, Australien
795
Inkl. vinmenu 1395
6-retters menuen skal bestilles af hele bordet
ØSTERS
Sentinelle, Irland
6stk. 175//12 stk. 325
Josephine
Frankrig 6 stk. 275//12 stk. 525
Gillardeau Spéciale
France 6 stk 295//12 stk 550
"Selection"
6 stk 275//12 stk 525
CAVIAR
Rogn
30g White sturgeon //425,-
Rossini
Black Label 30 g // 465
Gastro Unika Royal Belgian farm Osietra 30g// 575,-
Serveret med smørristet toast & garniture
KROGS KLASSIKERE
FORRETTER
Kammusling, blæksprutte, friskost, stikkelsbærkapers & syltede korianderfrø
165
Marineret dansk laks, agurk, radiser & syltede sennepsfrø
145
Kulmule, jomfruhummer, courgetter & safran sauce
175
HOVEDRETTER
Dagens fangst Spørg din tjener
Bouillabaisse, kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner
365
Helleflynder, fjordrejer, hvide asparges & Sauce Choron
285
DESSERTER
Oste fra Grand Fromage
165,-
Vanilje, rabarber & havesyresorbet
145,-
Crepes Suzette
165,-
Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.
SKALDYRSFAD ROYAL
(Kan bestilles både frokost & aften - kun mod forudbestilling og kreditkort garanti)
Østers - Kammusling - jomfruhummer - Hummer - Krabbeklør - Rejer
Serveres med kolde saucer - vinaigrette - citron & brød
Minimum 2 personer
Per person 895,-
Tilkøb
Kongekrabbe +100,- pp
Rogn, 30g White sturgeon +425,-
Rossini, Black Label 30 g + 465,-
Gastro Unika Royal Belgian farm Osietra 30g +575,-
Vinkort
Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fåes også på glas. Se vores vinkort nedenfor.
Der tages forbehold for pludselige prisændringer, trykfejl o.lign
Derudover har vi også et stort udvalg af snaps, kaffe & the samt delikate cocktails.
Betalingskort
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr, hvil- ket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.
KOKKENE PÅ KROGS
Hvis du er tilbagevendende gæst på Krogs Fiskerestaurant inden for de senere år, har du muligvis mødt køkkenchef Nikolaj Mortensen som selv er udlært fra Københavns ældste fiskerestaurant på Gammel Strand.
For Nikolaj er det at være køkkenchef et privilegeret ansvar, hvor han har mulighed for at sætte sit præg på den historiske restaurant – både i forhold til menuen og i forhold til samarbejdet i køkkenet. I køkkenet elsker han at gå gamle klassikere igennem og tilføje nye smage og elementer, mens han samtidig har været med til at udarbejde den bæredygtige profil, der blandt andet betyder, at ål ikke er på menukortet, at der handles med lokale, danske fiskere, og at der er vegetar- og veganeralternativer til de gæster, der foretrækker det.
Nikolaj og hans ambitiøse team glæder sig til at forkæle jeres smagsløg.