2-RETTERS MENU KR 295 - HVER DAG FRA KL. 17.00 - 19.00

FORRET
Marineret dansk laks, agurk, radiser & syltede sennepsfrø

HOVEDRET
Helleflynder, hvide asparges & Sauce Choron
295

Frokostkort

(mandag - lørdag kl. 11:30 - 15:00)

FROKOSTMENU

Smørrebrød i 3 serveringer

Stegt sild i Champagne
Syltede kvæder - pisket creme fraiche - friterede kapers

Røget dansk laks
Røræg - grillet spinat - purløg

Sprødstegt torsk
Håndpillede rejer - citronmayo - ramsløg

345

ØSTERS

Sentinelle
Irland 6stk. 175//12 stk. 325

Josephine
Frankrig 6 stk. 275//12 stk. 525

Gillardeau Spéciale
France 6 stk 295//12 stk 550

"Selection"
6 stk 275//12 stk 525

CAVIAR

Rogn
30g White sturgeon //425,-

Rossini
Black Label 30 g // 465

Gastro Unika Royal Belgian farm Osietra 30g// 575,-

Serveret med smørristet toast & garniture

MENU

SMØRREBRØD

Stegt sild i Champagne, syltede kvæder, creme fraiche & kapers
125
Fiskedeller, syltede agurker & remoulade
155

Røget dansk laks, røræg, grillet spinat & purløg
175
Sprødstegt torsk, håndpillede rejer, citronmayo & ramsløg
175

FROKOSTRETTER

Marineret dansk laks, agurk, radiser & syltede sennepsfrø
145

Stjerneskud, håndpillede rejer, hvide & grønne asparges, sauce Choron & grillet brioche
295

Bouillabaisse, fisk, blåmuslinger, rouille & crouton
365

Dagens fangst Spørg din tjener

DESSERTER

Oste fra Grand Fromage

165

Vanilje, rabarber & havesyresorbet

145

Madeleines

65

 

Aftenkort

(Mandag - lørdag kl. 17:00 - 22:00)

4-RETTERS MENU

Marineret dansk laks, agurk, radiser & syltede sennepsfrø
Bronner "Mentelibera" - Azienda Agricola Calalta - Veneto, Italien

Torskeragout, grønne asparges, grillede porrer & vesterhavsostesauce
Chasselas "Les Binerelles" - Domaine Landrat-Guyollot - Pouilly-sur-Loire, France

Helleflynder, fjordrejer, hvide asparges &
Sauce Choron
Roter Veltliner "Ried Steinberg" - Fritsch - Wagram, Østrig

Vanilje, rabarber & havesyresorbet
Brachetto d'Soumah - Soumah - Yarra Valley, Australien

545

Inkl. vinmenu 995

6-RETTERS MENU

Kammusling, blæksprutte, friskost, stikkelsbærkapers & syltede korianderfrø
Savennières "La Saponaire" - Domaine Ogereau - Loire, Frankrig

Marineret dansk laks, agurk, radiser & syltede sennepsfrø
Bronner "Mentelibera" - Azienda Agricola Calalta - Veneto, Italien

Torskeragout, grønne asparges, grillede porrer & vesterhavsostesauce
Chasselas "Les Binerelles" - Domaine Landrat-Guyollot - Pouilly-sur-Loire, Frankrig

Kulmule, jomfruhummer, courgetter & safran sauce
Riesling "Quarzit" - Peter Jakob-Kuhn - Rheingau, Tyskland

Helleflynder, fjordrejer, hvide asparges & Sauce Choron
Roter Veltliner "Ried Steinberg" - Fritsch - Wagram, Østrig

Vanilje, rabarber & havesyresorbet
Brachetto d'Soumah - Soumah - Yarra Valley, Australien

795

Inkl. vinmenu 1395

6-retters menuen skal bestilles af hele bordet

ØSTERS

Sentinelle, Irland
6stk. 175//12 stk. 325

Josephine
Frankrig 6 stk. 275//12 stk. 525

Gillardeau Spéciale
France 6 stk 295//12 stk 550

"Selection"
6 stk 275//12 stk 525

CAVIAR

Rogn
30g White sturgeon //425,-

Rossini
Black Label 30 g // 465

Gastro Unika Royal Belgian farm Osietra 30g// 575,-

Serveret med smørristet toast & garniture

KROGS KLASSIKERE

FORRETTER

Kammusling, blæksprutte, friskost, stikkelsbærkapers & syltede korianderfrø
165

Marineret dansk laks, agurk, radiser & syltede sennepsfrø
145

Kulmule, jomfruhummer, courgetter & safran sauce
175

HOVEDRETTER

Dagens fangst Spørg din tjener

Bouillabaisse, kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner
365

Helleflynder, fjordrejer, hvide asparges & Sauce Choron
285

DESSERTER

Oste fra Grand Fromage
165,-

Vanilje, rabarber & havesyresorbet
145,-

Crepes Suzette
165,-

Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.

SKALDYRSFAD ROYAL
(Kan bestilles både frokost & aften - kun mod forudbestilling og kreditkort garanti)

Østers - Kammusling - jomfruhummer - Hummer - Krabbeklør - Rejer
Serveres med kolde saucer - vinaigrette - citron & brød

Minimum 2 personer
Per person 895,-

Tilkøb
Kongekrabbe +100,- pp
Rogn, 30g White sturgeon +425,-
Rossini, Black Label 30 g + 465,-
Gastro Unika Royal Belgian farm Osietra 30g +575,-

Vinkort

Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fåes også på glas. Se vores vinkort nedenfor.
Der tages forbehold for pludselige prisændringer, trykfejl o.lign

Derudover har vi også et stort udvalg af snaps, kaffe & the samt delikate cocktails.

Betalingskort
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr, hvil- ket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.


KOKKENE PÅ KROGS

Hvis du er tilbagevendende gæst på Krogs Fiskerestaurant inden for de senere år, har du muligvis mødt køkkenchef Nikolaj Mortensen som selv er udlært fra Københavns ældste fiskerestaurant på Gammel Strand. 

For Nikolaj er det at være køkkenchef et privilegeret ansvar, hvor han har mulighed for at sætte sit præg på den historiske restaurant – både i forhold til menuen og i forhold til samarbejdet i køkkenet. I køkkenet elsker han at gå gamle klassikere igennem og tilføje nye smage og elementer, mens han samtidig har været med til at udarbejde den bæredygtige profil, der blandt andet betyder, at ål ikke er på menukortet, at der handles med lokale, danske fiskere, og at der er vegetar- og veganeralternativer til de gæster, der foretrækker det. 

Nikolaj og hans ambitiøse team glæder sig til at forkæle jeres smagsløg.