Vores menukort byder på et udsøgt udvalg af fisk og skaldyr, hvor vi lægger vægt på de fineste råvarer. Fiskens vej fra hav til bord afhænger af vind og vejr, fangstmetoder og sæsonens bedste muligheder. Derfor kan udvalget variere, så vi altid kan tilbyde havets bedste smagsoplevelser.

ØSTERS & SNACKS

3 Gillardeau-østers
Trøffelponzu og purløg
Yuzufløde og hasselnøddeolie
Peberrodssne og citrus
pr. stk. 75,- / 3 stk. 195,-


SNACKS

Comté-vaffel med drænet yoghurt, ramsløg og dild
85,- (2 stk.)

Sprødt skind med cremet tatarsauce på Karl Johan og efterårstrøffel
85,- (2 stk.)

Tærte med Crudo på ørred & ingefær
85,- (2 stk.)

Æbleskive med baccala og ramsløgs kapers
85,- (2 stk.)


CAVIAR
Vælg din foretrukne caviar. Serveres med sprød kartoffelrösti, stracciatella og valnøddeolie

Imperial baerii Caviar & garniture
10 g 175,-
30 g 495,-

Imperial Oscietra Caviar & garniture
30 g 595,-

Kalix Löjrom & garniture
30 g 295,-

SKALDYRSFAD ROYAL
Serveres torsdag-lørdag
Forudbestilling 24 timer før

Østers · Kammusling · Jomfruhummer ·
Hummer · Krabbeklør · Ceviche
Serveres med kolde saucer, vinaigrette, citron & brød

Minimum 2 personer
Pr. person 895,-

Tilkøb
Kongekrabbe +100,- pp.
Imperial Caviar, Baerii 30g + 395,-
Imperial Caviar, Oscietra 30g + 495,-

À LA CARTE
frokost & aften

KOLD FORRET

Hamachi crudo, trøffel ponzu, saltet citron og purløg
155,-

Hummer en salade, safran emulsion, pinjekerner og grape
165,-

Ceviche, leche de tigre, marcona mandler og arabica
145,-

VARM FORRET

Kammusling quenelle, luftig rygeost, spinat og baerii caviar
195,-

Raviole du Dauphiné, efterårs Trøffel, sherry og Vesterhavsost
175,-

Jomfruhummer sarcophage, spidskål, pistacie og estragon
175,-

HOVEDRET

Helleflynder en croute, hummermousseline, kålskud og rødvins jus
365,-

Rødtunge en papilotte, sauce beurre blanc med 4 slags rogn og salturt
395,-

Havtaske rôtie sur l’os, trøffel vinaigrette, artiskok barigoule og kantareller
(Minimum 2 personer)
790,-

DESSERT

Iscreme på oolong-te og Imperial Oscietra-caviar med tørrede roser og olie på bipollen
195,-

Blomme Mille-feuille
med blommestenolie og sorbet på Mayan Red-chokolade
135,-

Iscreme på kombutang og hasselnødder med luftig brunet smør og æble
125,-

Petit fours
-Kvædete-madeleine-
-Chokolade og brunet smør ganache-

85,-

bestil bord her

Alle priser på både menukort og vinkort er oplyst i DKK inkl. moms.
Vi tager forbehold for trykfejl, ændringer og udsolgte årgange.
Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.

Vinkort PDF

BETALINGSKORT
Ved betaling med visse betalingskort pålægges et kortgebyr. Dette gælder for firmakort (uanset om de er udstedt i eller uden for EU/EØS), private kort udstedt uden for EU/EØS og alle American Express-transaktioner. Gebyret er fastsat af kortudstederen og tilfalder ikke restauranten