Vores menukort byder på et udsøgt udvalg af fisk og skaldyr, hvor vi lægger vægt på de fineste råvarer. Fiskens vej fra hav til bord afhænger af vind og vejr, fangstmetoder og sæsonens bedste muligheder. Derfor kan udvalget variere, så vi altid kan tilbyde havets bedste smagsoplevelser.
Frokostkort
(Mandag - lørdag kl. 11:30 - 15:00)
SMØRREBRØD
Karrysild
Æg, æble & løg
115,-
Stegt sild i champagne
Syltet kvæde & friteret kapers
135,-
Solbærmarineret, gammeldags modnet sild
135,-
Fiskedeller
Syltede agurker & selleriremoulade
145,-
Røget dansk laks,
røræg & purløg
155,-
Fiskefilet à la Meunière
Remoulade & citron
165,-
FROKOSTMENU
Karrysild
Røget dansk laks
Fiskefilet à la Meunière
295,-
SNACKS
Josephine østers med mignonette
55,-
Ostesoufflé, otoro skinke & rød peberpuré
65,-
Kammusling ceviche
Tørret tomat, jordbærbouillon & purløgsolie
65,-
Taskekrabbe med hasselnødder & jordskokker
65,-
Rossini Caviar, Oscietra Selection, 30g.
Brunet smør-vaffel, crème fraîche & purløg
595,-
FROKOSTRETTER
Charcuteri fra havet
Selektion fra Krogs Fiskeslagter
165,-
Quenelle en croûte
Bisque, havesyre & shiso
165,-
Søtunge à la Colbert
Porre, karotte, nye danske kartofler & fiskefumé
495,-
Bouillabaisse
Kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner
365,-
DESSERT
Ost & garniture
165,-
Jordbær
Romanoff-lage, jordbærsorbet & vaffelcrumble
135,-
Petit Fours
Fra 35 pr. stk
Aftenkort
(Mandag - lørdag kl. 17:00 - 22:00)
4-RETTERS MENU
Tun Tartar, fermenteret grønne jordbær & røget soja
Riesling - Eva Fricke - Rheingau
Quenelle en croûte, bisque, havesyre & shiso
Saint-Joseph Blanc - De Boisseyt - Rhône
Lange, grillede ærter, karotte, muslingesauce på solbærgrene & puré af nye kartofler
L'Esprit du Chevalier Blanc - Pessac Leognan - Bordeaux
Jordbær, romanoff-lage, jordbærsorbet & vaffelcrumble
Bigaro Rosatto - Elio Perrone - Piemonte
595,-
Vinmenu 4 gl. 500,-
SNACKS
Josephine østers natural
Mignonette
55,-
Ostesoufflé, otoro skinke & rød peberpuré
65,-
Taskekrabbe
Hasselnødder & jordskokker
65,-
Charcuteri fra havet
Selektion fra Krogs Fiskeslagter
165,-
Kammusling ceviche med tørret tomat, jordbærbouillon & purløgsolie
65,-
Rossini Caviar, Oscietra Selection, 30g
Brunet smør-vaffel, crème fraîche & purløg
595,-
MINDRE RETTER
Quenelle en croûte
Bisque, havesyre & shiso
165,-
Tun Tartar
Fermenteret grønne jordbær & røget soja
175,-
Lange
Grillede ærter, karotte, muslingesauce på solbærgrene & puré af nye kartofler
195,-
Grillet makrel
Hyldeblomst-blanquette, kålskud & nye løg i grillet smør
165,-
Hamachi
Tomatconsommé & vandmelon
175,-
Blæksprutte & nye danske kartofler
Vesterhavsostsauce & ørredrogn
195,-
STØRRE RETTER
Bouillabaisse
Kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner
365,-
Søtunge à la Colbert
porre, karotte, nye danske kartofler & fiskefumé
495,-
Grillet helleflynder
Nye danske kartofler, ærter, urtechimichurri & muslingesauce
385,-
DESSERTER
Crêpes Suzette
165,-
Jordbær
Romanoff-lage, jordbærsorbet & vaffelcrumble
135,-
Ost & garniture
165,-
Petit Fours
Fra 35,- pr. stk
Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.
TASTING MENU
Østers & snacks
Tun Tartar, fermenteret grønne jordbær & røget soja
Riesling - Eva Fricke - Rheingau
Blæksprutte & nye danske kartofler, Vesterhavsostsauce & ørredrogn
Monnières-Saint-Fiacre - Domaine de la Combe - Loire
Quenelle en croûte, bisque, havesyre & shiso
Saint-Joseph Blanc - De Boisseyt - Rhône
Grillet makrel, hyldeblomst-blanquette, kålskud & nye løg i grillet smør
Attia Bianco - Etnella - Sicily
Lange, grillede ærter, karotte, muslingesauce på solbærgrene & puré af nye kartofler
L'Esprit du Chevalier Blanc - Pessac Leognan - Bordeaux
Jordbær, romanoff-lage, jordbærsorbet & vaffelcrumble
Bigaro Rosatto - Elio Perrone - Piemonte
1195,-
Vinmenu 6 gl. 750,-
SKALDYRSFAD ROYAL
(Kan bestilles både frokost & aften - kun mod forudbestilling senest 24 timer før ankomst og kreditkort garanti)
Østers - Kammusling - Jomfruhummer - Hummer - Krabbeklør - Ceviche
Serveres med kolde saucer - vinaigrette - citron & brød
Minimum 2 personer
Pr. person 895,-
Tilkøb
Kongekrabbe + 100,- pp.
Caviar rossini, Oscietra 30g + 595,-
Vinkort
Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fåes også på glas. Se vores vinkort nedenfor.
Der tages forbehold for pludselige prisændringer, trykfejl o.lign
Derudover har vi også et stort udvalg af snaps, kaffe & the samt delikate cocktails.
KOKKENE PÅ KROGS
Hvis du er tilbagevendende gæst på Krogs Fiskerestaurant inden for de senere år, har du muligvis mødt køkkenchef Nikolaj Mortensen, som selv er udlært fra Københavns ældste fiskerestaurant på Gammel Strand.
For Nikolaj er det at være køkkenchef et privilegeret ansvar, hvor han har mulighed for at sætte sit præg på den historiske restaurant – både i forhold til menuen og i samarbejdet i køkkenet. Sammen med vores assisterende køkkenchef, Claes Tank Jensen, elsker de at gå gamle klassikere igennem og tilføje nye smage og elementer. Sammen har de også været med til at udarbejde den bæredygtige profil, der blandt andet betyder, at vi anvender sandart fra Frederiksværk, der opdrættes af Aquapri under bæredygtige forhold i ferskvand. Derudover prioriterer vi altid garn- eller linefangst fremfor trawlfiskeri for at sikre en skånsom og miljøvenlig tilgang til fiskeriet.
Hos Krogs tørmodner vi udvalgte fisk i 10 dage for at forbedre smagen og kvaliteten. Denne proces trækker væsken ud, øger koncentrationen af fedt og fremhæver de unikke smagsnuancer i hver art. Tørmodning giver en dybere smag, der gør vores fisk endnu mere delikat. Hos Krogs er vi stolte af at tilbyde vores gæster dette eksklusive håndværk!
Kom og besøg Krogs Fiskeslagter på Gammel Strand 36, og prøv vores tørmodnede delikatesser.
Nikolaj og Claes samt deres ambitiøse team glæder sig til at forkæle jeres smagsløg.
Vi tager naturligvis hensyn til vegetarer, gængse allergier o.lign. blot vi er informeret herom på forhånd. Der er dog altid en risiko for krydskontaminering og restauranten påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner forårsaget af mad, som er spist på restauranten.