Vores menukort byder på et udsøgt udvalg af fisk og skaldyr, hvor vi lægger vægt på de fineste råvarer. Fiskens vej fra hav til bord afhænger af vind og vejr, fangstmetoder og sæsonens bedste muligheder. Derfor kan udvalget variere, så vi altid kan tilbyde havets bedste smagsoplevelser.

À LA CARTE
frokost & aften

ØSTERS & SNACKS

3 Gillardeau-østers
Trøffelponzu og purløg
Yuzufløde og hasselnøddeolie
Peberrodssne og citrus
pr. stk. 75,- / 3 stk. 195,-


SNACKS

Comté-vaffel med drænet yoghurt, ramsløg og dild
85,- (2 stk.)

Sprødt skind med cremet tatarsauce på Karl Johan og efterårstrøffel
85,- (2 stk.)

Tærte med Crudo på ørred & ingefær
85,- (2 stk.)

Æbleskive med baccala og ramsløgs kapers
85,- (2 stk.)


CAVIAR
Vælg din foretrukne caviar. Serveres med sprød kartoffelrösti, stracciatella og valnøddeolie

Imperial baerii Caviar & garniture
10 g 175,-
30 g 495,-

Imperial Oscietra Caviar & garniture
30 g 595,-

Kalix Löjrom & garniture
30 g 295,-

SKALDYRSFAD ROYAL
Serveres torsdag-lørdag
Forudbestilling 24 timer før

Østers · Kammusling · Jomfruhummer ·
Hummer · Krabbeklør · Ceviche
Serveres med kolde saucer, vinaigrette, citron & brød

Minimum 2 personer
Pr. person 895,-

Tilkøb
Kongekrabbe +100,- pp.
Imperial Caviar, Baerii 30g + 395,-
Imperial Caviar, Oscietra 30g + 495,-

KOLD FORRET

Hummer en salade
safran emulsion, pinjekerner og grape
165,-

Ceviche
citrus, marcona mandler og arabica
145,-

VARM FORRET

Kammusling quenelle
luftig rygeost, spinat og baerii caviar
195,-

Raviole du Dauphiné
trøffel, sherry og Vesterhavsost
175,-

Jomfruhummer sarcophage
spidskål, pistacie og estragon
175,-

HOVEDRET

Havtaske forestiére
svampe, artiskok og sauce barigoule
385,-


Torsk en papilotte
olivenolie beurre blanc med hjertemuslinger og salturt
345,-

DESSERT


Safran donut
kardemomme sukker, amaretto og mandelsorbet 
135,-

Blomme Mille-feuille
blommesten olie og Sorbet på XOCO mayan red 80% chokolade
145,-

Ananas flambé
oolong te , vanilje og karamel med varme krydderier 

135,-

Petit fours
-Kvædete-madeleine-
-Chokolade og brunet smør ganache-

85,-

En december aften på krogs

4-retter

650,-

Kammusling ceviche

Safran - grape - julesalat

Slethvar paupiette

Spinat - vadouvan - græskar 

Helleflynder á la bordelaise

Beder - Karl Johan - persille 

Blommer au madére 

Birkesaft - hasselnødder - kombu tang 

Tilkøb af snacks 150,-                  

Tilkøb af trøffel 75,-   

Tilkøb af baerii caviar 95,-

bestil bord her

Alle priser på både menukort og vinkort er oplyst i DKK inkl. moms.
Vi tager forbehold for trykfejl, ændringer og udsolgte årgange.
Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.

Vinkort PDF

BETALINGSKORT
Ved betaling med visse betalingskort pålægges et kortgebyr. Dette gælder for firmakort (uanset om de er udstedt i eller uden for EU/EØS), private kort udstedt uden for EU/EØS og alle American Express-transaktioner. Gebyret er fastsat af kortudstederen og tilfalder ikke restauranten