Vores menukort byder på et udsøgt udvalg af fisk og skaldyr, hvor vi lægger vægt på de fineste råvarer. Fiskens vej fra hav til bord afhænger af vind og vejr, fangstmetoder og sæsonens bedste muligheder. Derfor kan udvalget variere, så vi altid kan tilbyde havets bedste smagsoplevelser.
Frokostkort
(Mandag - lørdag kl. 11:30 - 15:00)
SMØRREBRØD
Karrysild
Æg, æble & løg
115,-
Stegt sild i champagne
Syltet kvæde & friteret kapers
135,-
Solbærmarineret, gammeldags modnet sild
135,-
Fiskedeller
Syltede agurker & selleriremoulade
145,-
Røget dansk laks,
røræg & purløg
155,-
Fiskefilet à la Meunière
Remoulade & citron
165,-
FROKOSTMENU
Karrysild
Røget dansk laks
Fiskefilet à la Meunière
295,-
FROKOSTRETTER
SNACKS
Josephine østers med mignonette
55,-
Sprøde gougéres med Comté, 18 måneder
65,-
Kammusling ceviche med chili, ingefær & rabarber
65,-
Taskekrabbe med hasselnødder & jordskokker
65,-
Rossini Caviar, Oscietra Selection, 30g.
Brunet smør-vaffel, crème fraîche & purløg
595,-
FROKOSTRETTER
Charcuteri fra havet, selektion fra Krogs Fiskeslagter
165,-
Aspargesfrikassé, hvid fisk, Vesterhavsost & muslinger
175,-
Søtunge à la Colbert, ærter, asparges & fiskefumé
495,-
Bouillabaisse, kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner 365,-
DESSERT
Ost & garniture 165,-
Sablé, citron, solbær, vaniljeis 135,-
Petit Fours Fra 35 pr. stk
Aftenkort
(Mandag - lørdag kl. 17:00 - 22:00)
4-RETTERS MENU
Rimmet helleflynder, agurk, rabarber & dashisauce
Aspargesfrikassé, hvid fisk, Vesterhavsost & muslinger
Skærising, hvide asparges, ramsløg & Gammel Knas-sauce
Sablé, citron, solbær & vaniljeis
595,-
Vinmenu 4 gl. 500,-
SNACKS
Josephine østers natural
Mignonette
55,-
Sprøde gougéres
18 mdr. Comté
65,-
Taskekrabbe
Hasselnødder & jordskokker
65,-
Charcuteri fra havet
Selektion fra Krogs Fiskeslagter
165,-
Ceviche kammusling
Chili, ingefær & rabarber
65,-
Rossini Caviar, Oscietra Selection, 30g
Brunet smør-vaffel, crème fraîche & purløg
595,-
MINDRE RETTER
Rimmet helleflynder
Agurk, rabarber & dashisauce
155,-
Torsk en croûte
Grillet spidskål, blomkålspuré & muslingeskum
165,-
Indbagt, norsk kammusling
Karotter, porrer & hyldeblomstsauce
210,-
Aspargesfrikassé
Hvid fisk, Vesterhavsost & muslinger
175,-
Skærising
Hvide asparges, ramsløg & Gammel Knas-sauce
225,-
Havtaske
Grillede ærter, hellefiskbacon & røget Beurre Blanc
245,-
STØRRE RETTER
Bouillabaisse
Kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner
365,-
Søtunge à la Colbert
Ærter, asparges & fiskefumé
495,-
Havtaske-Pithivier
Hønsemousseline, karotter & hummersauce
565,-
DESSERTER
Crêpes Suzette
165,-
Sablé, citron, solbær, vaniljeis
135,-
Ost & garniture
165,-
Petit Fours
Fra 35,- pr. stk
Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.
TASTING MENU
Østers & snacks
Rimmet helleflynder, agurk, rabarber & dashisauce
Aspargesfrikassé, hvid fisk, Vesterhavsost & muslinger
Indbagt norsk kammusling, karotter, porrer & hyldeblomstsauce
Havtaske, Grillede ærter, hellefiskbacon & røget Beurre Blanc
Skærising, hvide asparges, ramsløg & Gammel Knas-sauce
Sablé, citron, solbær, vaniljeis
1195,-
Vinmenu 6 gl. 750,-
SKALDYRSFAD ROYAL
(Kan bestilles både frokost & aften - kun mod forudbestilling senest 24 timer før ankomst og kreditkort garanti)
Østers - Kammusling - Jomfruhummer - Hummer - Krabbeklør - Ceviche
Serveres med kolde saucer - vinaigrette - citron & brød
Minimum 2 personer
Pr. person 895,-
Tilkøb
Kongekrabbe + 100,- pp.
Caviar rossini, Oscietra 30g + 595,-
Vinkort
Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fåes også på glas. Se vores vinkort nedenfor.
Der tages forbehold for pludselige prisændringer, trykfejl o.lign
Derudover har vi også et stort udvalg af snaps, kaffe & the samt delikate cocktails.
KOKKENE PÅ KROGS
Hvis du er tilbagevendende gæst på Krogs Fiskerestaurant inden for de senere år, har du muligvis mødt køkkenchef Nikolaj Mortensen, som selv er udlært fra Københavns ældste fiskerestaurant på Gammel Strand.
For Nikolaj er det at være køkkenchef et privilegeret ansvar, hvor han har mulighed for at sætte sit præg på den historiske restaurant – både i forhold til menuen og i samarbejdet i køkkenet. Sammen med vores assisterende køkkenchef, Claes Tank Jensen, elsker de at gå gamle klassikere igennem og tilføje nye smage og elementer. Sammen har de også været med til at udarbejde den bæredygtige profil, der blandt andet betyder, at vi anvender sandart fra Frederiksværk, der opdrættes af Aquapri under bæredygtige forhold i ferskvand. Derudover prioriterer vi altid garn- eller linefangst fremfor trawlfiskeri for at sikre en skånsom og miljøvenlig tilgang til fiskeriet.
Hos Krogs tørmodner vi udvalgte fisk i 10 dage for at forbedre smagen og kvaliteten. Denne proces trækker væsken ud, øger koncentrationen af fedt og fremhæver de unikke smagsnuancer i hver art. Tørmodning giver en dybere smag, der gør vores fisk endnu mere delikat. Hos Krogs er vi stolte af at tilbyde vores gæster dette eksklusive håndværk!
Kom og besøg Krogs Fiskeslagter på Gammel Strand 36, og prøv vores tørmodnede delikatesser.
Nikolaj og Claes samt deres ambitiøse team glæder sig til at forkæle jeres smagsløg.
Vi tager naturligvis hensyn til vegetarer, gængse allergier o.lign. blot vi er informeret herom på forhånd. Der er dog altid en risiko for krydskontaminering og restauranten påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner forårsaget af mad, som er spist på restauranten.