Vores menukort byder på et udsøgt udvalg af fisk og skaldyr, hvor vi lægger vægt på de fineste råvarer. Fiskens vej fra hav til bord afhænger af vind og vejr, fangstmetoder og sæsonens bedste muligheder. Derfor kan udvalget variere, så vi altid kan tilbyde havets bedste smagsoplevelser.

FROKOST & AFTEN

À la carte

3 Gillardeau-østers
Trøffelponzu og purløg
Yuzufløde og hasselnøddeolie
Peberrodssne og citrus
pr. stk. 75,- / 3 stk. 195,-

Comté-vaffel med drænet yoghurt, dild og tunskinke
95,-

Tilkøb Imperial Baerii Caviar
10 g 175,-
30 g 395,-

Forret

Kammusling-quenelle
Trøffelbouillon, kantareller og pasta girasole
185,-

Jomfruhummer en sarcophage
Spidskål, pistacie og estragon
195,-

Hovedret

Slethvar en croûte
Hummermousseline, spinat og rødvinsjus
395,-

Rødtunge en papillote
Sauce beurre blanc med tre slags rogn og salturt
430,-

Dessert

Iscreme på oolong-te og Imperial Oscietra-caviar
med tørrede roser og olie på bipollen
195,-

Blomme Mille-feuille
med blommestenolie og sorbet på Mayan Red-chokolade
135,-

Iscreme på kombutang og hasselnødder
med luftig brunet smør og hindbær
125,-

Sødt til kaffen
85,-

EN AFTEN PÅ KROGS

Østers & Snacks

Hiramasa
Tynde skiver af hiramasa og glaskål
med syltet trøffel, saltet citron og purløg

Riesling "Steinberg" - Weingut in den Zehn Morgen - Nahe

Hummer
Pocheret sort hummer og grape
med Marcona-mandler og skummende safran

Sauvignon Blanc - Regis et Sylvain - Loire

Blæksprutte
Tiarmet blæksprutte og selleri
med muslingereduktion, bergamotte og citron-timian

Weissburgunder "Kirchenstück" - Weingut Gabel - Pfalz

Jomfruhummer
Grillet jomfruhummer og figenblad
med tørrede tomater og syltet fennikel

Verdicchio "Gli Eremi" - Azienda Agricola La Distesa - Marche

Helleflynder
Tørmodnet helleflynder og morkel
med puré på sortkål, aromatisk peber og sherrysauce

Monthelie Rouge - Fanny Sabre - Bourgogne

Kombutang
Iscreme på kombutang og hasselnødder
med luftig brunet smør og hindbær

Recioto di Soave "Acinatium" - Suavia - Veneto

1200,-
Vinmenu 900,-

SKALDYRSFAD ROYAL
(Kan bestilles torsdag–lørdag aften samt fredag–lørdag frokost – kun mod forudbestilling senest 24 timer før ankomst)

Østers · Kammusling · Jomfruhummer ·
Hummer · Krabbeklør · Ceviche
Serveres med kolde saucer, vinaigrette, citron & brød

Minimum 2 personer
Pr. person 895,-

Tilkøb
Kongekrabbe +100,- pp.
Imperial Caviar, Baerii 30g + 395,-
Imperial Caviar, Oscietra 30g + 495,-

Alle priser på både menukort og vinkort er oplyst i DKK inkl. moms.
Vi tager forbehold for trykfejl, ændringer og udsolgte årgange.
Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.


BETALINGSKORT
Ved betaling med visse betalingskort pålægges et kortgebyr. Dette gælder for firmakort (uanset om de er udstedt i eller uden for EU/EØS), private kort udstedt uden for EU/EØS og alle American Express-transaktioner. Gebyret er fastsat af kortudstederen og tilfalder ikke restauranten