Frokostkort

(Mandag - lørdag Kl. 11:30 - 15:00)

***

FROKOSTTALLERKEN
Karrysild - Fiskefrikadelle - Hjemmerøget islandsk laks - Æg med håndpillede rejer

245,-

2 RETTERS FROKOSTMENU

Spørg venligst din tjener

275,-

***

SMØRREBRØD & FROKOSTRETTER

KRYDDERSILD
Creme fraiche, dild & fedtegrever
95,-

KARRYSILD
Æblesalat, chili & ristede løg
95,-

STEGT SILD
Fennikel, syltede perleløg & brunet smør
95,-

HJEMMERØGET ISLANDSK LAKS

Peberrod, dildsyltet agurk & citron
145,-

FISKEDELLER

Remoulade, syltede agurker & citron
135,-

RØDSPÆTTEFILET
Tyttebær, mayo & fennikelcrudité
155,-

***

FROKOSTRETTER

ÆG & REJER
Håndpillede rejer, citronmayo & dild
165,-

FISH & CHIPS
Serveret med spidskål & citronmayo
215,-

SKAGENTOAST
Håndpillede rejer, mayo, urter & rogn
195,-

HELSTEGT RØDSPÆTTE
Nye kartofler, persillesovs & citron
245,-

TATAR
Løg, kapers, pickles & øko æggeblomme
155,-

HØSTSALAT
Spidskål, rødebede, æble & vinaigrette
145,-

SNACKS

ØSTERS
3 STK/6 STK

FINE DE CLAIRE
95,- / 175,-

GILLARDEAU
130,- / 245,-

LIMFJORD
180,- / 340,-

’SELECTION’ 2 STK. AF HVER
310,-

BRISLING - Serveret i dåse

Brisling No 1 - Røget - Lyng & kamille
75,-

Brisling No 2 - Røget - Koldpresset rapsolie 75,-

POMMES FRITES
Dagens mayo

50,-

SKALDYRSFAD ROYAL
Østers - Jomfruhummer - Hummer -Blåmuslinger - Rejer - Krabbeklør - Snekrabbe

Serveres med kolde saucer - vinaigrette - grillet citron & brød

Minimum 2 personer
Per person 595,-

+ Baerii Caviar 30g 350,-

***

OST & DESSERT

TRE DANSKE OSTE
Knækbrød & garniture
145,-

POCHERET PÆRE
Karamel, pæresorbet & mørk chokolade
125,-

***


Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.

***

 

Aftenkort

(Mandag - lørdag Kl. 17:00 - 22:00)

***

3 RETTERS MENU
SKÆRISING - LANGE - PÆRE

395,- / 750,- inkl. vinmenu

6 RETTERS TASTING MENU
TORSK - SKÆRISING - KAMMUSLING - HUMMER - SLETHVAR - BROMBÆR

850,- / 1.500,- inkl. vinmenu
(Skal vælges af hele bordet)

***

FORRETTER

ØSTERS
3/6 stk.

FINE DE CLAIRE
95,-/175,-

GILLARDEAU
130,-/245,-

LIMFJORD
180,-/340,-

’SELECTION’ 2 STK. AF HVER
310,-

CAVIAR
30g

BAERII PRESTIGE/OSCIETRA/GOLD

365,-/395,-/425,-

Serveret med grillet brød & créme fraîche

HUMMER

Parisienne kartofler, brombær & glaseret perleløg
195,-

TORSK
Sølvbeder, lardo & østersskum
175,-

SKÆRISING
Grillet spinat, butternut squash & muslingesauce
165,-

KAMMUSLING
Selleripuré, ventrèche, ribs & kalveglace
225,-

TATAR
Syltede tyttebær, sichuanpeber & kørvel
165,-

HØSTSALAT
Spidskål, rødebede, æble & vinaigrette 145,-

HOVEDRETTER

LANGE
Stegt palmekål, råsyltet rødbede &
jordskokke Beurre Blanc
245,-

SLETHVAR
Confiteret persillerod, hvidsløgspuré, trøffel & Sauce Blanquette
325,-

BOUILLABAISSE
Havtaske, jomfruhummer, muslinger, fennikelcrudité, croutoner & rouille
295,-

SØTUNGE A LA MEUNIERE
Østerhatte, miniporrer 'Søren Wiuff', hummerkrokette & Cognacsauce
435,-

RIB EYE 'GRAMBOGAARD'
Svampe, grillet spinat & Sauce Bordelaise 365,-

SKALDYRSFAD ROYAL
Østers - Jomfruhummer - Hummer -Blåmuslinger - Rejer - Krabbeklør - Snekrabbe
Serveres med kolde saucer - vinaigrette - grillet citron & brød

Minimum 2 personer
Per person 595,-
+ Baerii Caviar 30g 350,-

OST & DESSERT

TRE DANSKE OSTE
Knækbrød & garniture
145,-

POCHERET PÆRE
Karamel, pæresorbet & mørk chokolade
125,-

BROMBÆR
Tullie, chokolade-bavarois & skyrsorbet
135,-

CRÊPE SUZETTE
Vaniljeis, ristede mandler & orange-karamel
165,-

Vinkort

Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fåes også på glas.

Derudover har vi også et stort udvalg af Carlsberg øl, snaps, kaffe & the samt delikate cocktails.


KOKKENE PÅ KROGS

Hvis du er tilbagevendende gæst på Krogs Fiskerestaurant inden for de seneste 3 år, har du muligvis mødt køkkenchef Mikkel Porsgaard. Han blev udlært som nittenårig og brugte tiden efter uddannelsen på 5 forskellige restauranter, hvor han samlede inspiration, inden han kom til Københavns ældste fiskerestaurant på Gammel Strand. 

På trods af Mikkels unge alder, 23 år, har han kun oplevet respekt og tillid fra ledelsen, der gennem de seneste tre år har fuldt og forfremmet ham – først fra kok til souschef, så til assisterende køkkenchef, inden han til sidst blev køkkenchef. I køkkenet leder han sammen med assisterende køkkenchef Nikolaj Mortensen Danmarks måske yngste køkkenteam med en gennemsnitsalder på bare 23 år. 

For Mikkel er det at være køkkenchef et privilegeret ansvar, hvor han har mulighed for at sætte sit præg på den historiske restaurant – både i forhold til menuen og i forhold til samarbejdet i køkkenet. I køkkenet elsker han at gå gamle klassikere igennem og tilføje nye smage og elementer, mens han samtidig har været med til at udarbejde den bæredygtige profil, der blandt andet betyder, at ål ikke er på menukortet, at der handles med lokale, danske fiskere, og at der er vegetar- og veganeralternativer til de gæster, der foretrækker det. 

Både Mikkel & Nikolaj og deres ambitiøse team glæder sig til at forkæle jeres smagsløg.